Se deschide Târgul de Crăciun de la Turda

Cu ocazia sãrbãtorilor de iarnã, Primãria municipiului Turda dã startul unei noi ediţii a Târgului de Crãciun. În perioada 5 – 31 decembrie, Parcul Central se va transforma din nou într-un tãrâm de poveste. Deschiderea oficialã are loc astăzi, începând cu ora 16.30. Programul cuprinde un show spectaculos de lasere, aprinderea iluminatului de sãrbãtori din Parcul Central şi deschiderea patinoarului.
Începând cu ora 16,45, pe scena Târgului de Crăciun vor susţine un recital de colinde, Clubul de canto ARIA, Rebeca Gãinã, Alexia Şuteu, Denisa Deac, Maria Saroşi şi formaţia Mihai Vodă.
Invitaţii speciali ai serii sunt membrii Trupei 6TEEN. De asemenea, copiii se vor întâlni cu Moş Nicolae şi spiriduşii sãi. “Cãsuţele vor fi îmbelşugate şi în acest an cu bunãtãţi din partea producãtorilor locali care vã vor întâmpina cu dulciuri, vin fiert, decoraţiuni, turtã dulce şi multe alte bucate tradiţionale de sãrbãtori. Cãsuţa lui Moş Crãciun va gãzdui în perioada 5 – 31 decembrie numeroase activitãţi dedicate celor mici, alãturi de personaje de poveste”, spun reprezentanţii Primăriei Turda. În cursul zilei de sâmbătă, începând cu ora 16, ce interesaţi pot participa la atelierul recreativ de artã plasticã şi la atelierul de decoraţiuni de crăciun. De la ora 18, copiii pot asista la un spectacol susţinut de actorii de la Teatrul Aurel Manea.
În 7 decembrie sunt programate următoarele evenimente: atelier recreativ decoraţiuni lucrate manual-ora 16; povestiri citite la gura sobei; proiectul Atinge un Suflet-ora 17; atelier recreativ scrisoare catre Moş Crăciun şi spectacol de teatru pentru copii susţinut de Teatrul Aurel Manea.
De asemenea, în 21 decembrie va avea loc un concert extraordinar susţinut de Ducu Bertzi, urmat de spectacolul de iarnă Ella Bella. La trecerea dintre ani, va avea loc un program de REVELION în aer liber, în Piaţa 1 decembrie 1918, plin de surprize.

Articole din aceeasi categorie