Scriitorul Ilie Rad lansează un nou volum

Lansarea cărții „Viaţa ca un dar – Adolescenţa şi tinereţea (1970-1989)” de Ilie Rad va avea loc miercuri, 4 octombrie, ora 12:00, la Filiala Cluj a Uniunii Scriitorilor. Este un eveniment așteptat cu interes în lumea literară și va aduce în prim-plan cartea semnată de Ilie Rad, care este al doilea volum din trilogia sa memorialistică „Viaţa ca un dar”.

Consecvent promisiunii de a scrie o trilogie memorialistică, autorul a adunat amintiri și experiențe din adolescența și tinerețea sa, cuprinzând perioada 1970-1989. Cartea de 560 de pagini dezvăluie întâmplări importante din viața sa, precum anii de liceu, stagiul militar, studenția la Cluj, căsătoria, stagiatura de profesor la Timișoara și multe altele. Ilie Rad relatează întâlnirile sale cu mari personalități ale culturii române, oferind cititorilor o perspectivă unică asupra vremii.

Volumul este bogat ilustrat, conținând 162 de imagini în interior și 209 în anexe, aducând în prim-plan fotografii alb-negru și color, facsimile, afișe și frontispicii de publicații rare. Cartea este o mărturie importantă a istoriei și culturii române și reprezintă o contribuție valoroasă la literatura memorialistică.

La evenimentul de lansare, dr. Marius Mureşan și dr. Ionuț Ţene vor discuta despre carte, iar moderatoarea va fi Doamna Irina Petraş, președinta Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor. Este o ocazie deosebită pentru cititori și pasionați de literatură să afle mai multe despre această carte și să interacționeze cu autorul într-un cadru literar și cultural special.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut