Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj organizează un curs de vară gratuit la specializarea pictură

Într-o inițiativă menită să încurajeze și să dezvolte abilitățile artistice ale participanților, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” subordonată Consiliului Județean Cluj organizează un curs de vară la specializarea pictură. Cursul va avea loc la sediul propriu al școlii, în sala 13M, începând cu data de 7 august și se va desfășura după un orar bine stabilit:

LUNI, 7 AUGUST, orele 16-19

MIERCURI, 9 AUGUST, orele 16-19

VINERI, 11 AUGUST, orele 12-15

LUNI, 14 AUGUST, orele 16-19

MIERCURI, 16 AUGUST, orele 16-19

VINERI, 18 AUGUST, orele 12-15

Participanții vor avea ocazia să se bucure de cursuri interactive și captivante, sub îndrumarea expertului Grigore Găurean, un artist recunoscut în domeniul picturii. Cursul se va desfășura pe parcursul a trei săptămâni.

Cursul de vară este deschis persoanelor cu vârsta minimă de 7 ani, iar participarea este complet gratuită, oferind o oportunitate minunată de a dezvolta talente artistice și de a explora lumea picturii.

În plus, cei interesați au șansa de a vizita baza materială a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” și de a descoperi locația unde vor evolua pe parcursul acestui curs și, eventual, în continuare, dacă se înscriu în școală începând din toamnă.

Pentru informații suplimentare și pentru a vă înscrie la acest curs captivant, vă puteți adresa secretariatului Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” la numărul de telefon 0264 592 576.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut