Sărbătoriți Ziua Internațională a Copilului la Iulius Mall Cluj, în acest weekend: Yoga for Kids și Teatru de Păpuși

 

Pentru cei care preferă ciocolata în loc de orice fel de mâncare, cei care încă au o jucărie preferată, pentru cei la care încă vine Zâna Măseluță, pentru cei care dorințele abia încep să prindă contur am pregătit două zile pline de magie și distracție în Iulius Mall Cluj.

De ziua Internațională a Copilului, dar și pe 2 iunie, Iulius Mall Cluj îi invită pe cei mici si pe părinții lor la o super petrecere. Sâmbătă, 1 iunie 2024, de la ora 12.00, în parcul Iulius va avea loc o sesiune de Yoga for Kids, adaptată pentru cei mici. Împreună cu un antrenor deosebit, Văcuța Veselă, copiii vor face mai multe exerciții amuzante și benefice pentru corp și minte. Tot în cadrul Yoga for Kids vor putea să învețe pași de zumba, dar și să lege prietenii în cadrul altor activități distractive organizate special pentru ei. Cursul de yoga este susținut de Asociația Life Force.

 

Tot în cea mai zglobie zi din ansambata, 1 iunie de la ora 16.00, îi așteptăm pe sărbătoriți la Teatrul de Păpuși „Punguța cu doi bani”. Sceneta va fi amplasată in parc, pe peluza mare, iar personajele îi vor învăța pe cei mici despre curaj și perseverență.

 

Intrarea, atât la Yoga for Kids, cât și la Teatrul de Păpuși, este liberă, iar toți prichindeii sunt așteptați să se bucure de ziua lor!

 

În Iulius Parc vor loc și o parte din evenimentele din cadrul Zilele ClujuluiSâmbătăde la ora 18.00, pe scenă va urca Mi’rajde la 19.00Noblesse Quartetiar de la 20.00The Green Hats cover bandDuminică2 iunie,  de la ora 12.00 adulții sunt așteptați la sesiuni de yoga și meditație, iar apoi de la ora 19.00 vor performa Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță”, urmați de Laur Hreniuc la pian și FUNKorporation.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut