Şapte crime cu autori necunoscuţi în judeţul Cluj

•Alte 51 de cazuri cu persoane dispărute•

În ultimii 25 de ani, la nivelul judeţului Cluj au fost comise mai multe omoruri pentru care procurorii clujeni încă încearcă să caute autorii. Totodată, la nivelul Inspectoratului Poliţiei Judeţului Cluj sunt înregistrate 51 de cazuri cu persoane dispărute.

Potrivit datelor furnizate ziarului Făclia de Cluj de către Parchetului Tribunalului Cluj, la nivelul judeţului sunt înregistrate şapte dosare privind comiterea unor infracţiuni de omor şi care figurează în registre cu autor necunoscut (AN). Din informaţiile obţinute reiese că dintre victimele celor şapte fapte de omor  rămase nesoluţionate trei sunt femei.

Întrucât în toate aceste dosare încă se fac cercetări, nu am putut obţine detalii despre aceste cazuri faţă de care aparţinători sau urmaşi ai victimelor aşteaptă un răspuns.

Cât priveşte cazurile de violenţă domestică din judeţul Cluj înregistrate de la începutul acestui an şi până în prezent, potrivit IPJ Cluj s-au înregistrat 418 astfel de fapte. Dintre acestea, 22 de cazuri au fost de viol, şase dintre victime fiind minore.

Totodată, potrivit IPJ Cluj, de la începutul anului şi până în prezent au fost semnalate 139 de cazuri privind dispariţia de persoane. În urma demersurilor făcute, în 134 de cazuri de sesizări privind dispariţia de persoană lucrurile au fost clarificate. În total, la nivelul judeţului Cluj sunt înregistrate 51 de cazuri de persoane dispărute, dintre acestea 46 adulţi şi cinci minori.

C.P.

Articole din aceeasi categorie