Sanex produce 25 de noi colecții de gresie și faianță

Lasselsberger Ceramics Romania, deţinătorul brandului Cesarom, a lansat la începutul acestui an 25 de colecții noi de gresie și faianță şi preconizează că va produce în 2020 peste 8 milioane de metri pătraţi de plăci ceramice.

Noile colecţii vor reprezenta aproximativ 20% din volumul total de gresie şi faianță ce urmează a fi fabricat în acest an în cadrul fabricii Sanex din Cluj-Napoca. Dimensiunile plăcilor ceramice ale noilor colecții variază între 33x33cm și 60x30cm, fiind disponibile în formate pătrate și dreptunghiulare. Cele 25 colecții lansate în acest an, alături de cele deja existente, sunt disponibile în rețelele rețelele DIY Ambient, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, precum și în magazinele proprii Cesarom din Cluj-Napoca și București.

ÎÎn 2020 lansăm 25 de colecții noi care pun accentul pe decorurile cu aplicații speciale, decorurile digitale, texturile și culorile naturale, precum şi pe albastrul clasic, desemnată de Pantone culoarea anului”, a declarat Petrișor Grindeanu, Director General al Sanex SA.

Potrivit companiei, în prezent, preferințele românilor în materie de amenajări interioare se îndreaptă către materiale cu texturi și culori naturale, precum tonuri de bej, gri, ivoriu și maro. Totodată, stilurile Art-Deco și Ethnic-Arty continuă să crească în popularitate, motiv pentru care au fost incluse în colecțiile companiei decorurile digitale geometrice, florale, patch-ul și mozaicul.

Cesarom este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, cu o istorie de aproape 60 de ani, iar plăcile ceramice comercializate sub acest nume sunt produse in fabrica Sanex din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH. În prezent, capacitatea totală de producţie a fabricii Sanex se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi annual.

Articole din aceeasi categorie