Salina Turda, alternativă de relaxare în minivacanța de Ziua Principatelor

Salina Turda și-a prelungit programul de vizitare în contextul minivacanței de Ziua Unirii Principatelor. „Începând de vineri, 20 Ianuarie 2023 și până inclusiv marți, 24 Ianuarie 2023 Salina Turda va fi deschisă între orele 09.00 – 18.00, cu ultima intrare în mină la ora 17.0. Pentru a hrăni pofta voastră de escapadă! Pentru ca voi să puteți profita din plin de minivacanța creată cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române! Salina Turda e destinația ideală pentru a petrece clipe de neuitat! Sărbătoriți alături de noi!”, a anunțat conducerea Salinei

Salina Turda este recomandată pentru tratarea rinitelor, a astmului bronșic, infecțiilor respiratorii, dar și a altor boli și afecțiuni. Salina Turda prezintă și zone de exploatație conice, care sunt specifice începuturilor mineritului în sare, dar și trapezoidale.

Salina Turda a demarat în acest an procedurile de a intra în patrimoniul mondial UNESCO respectiv pe lista locurilor importante a căror conservare este esențială pentru întreaga comunitate globală.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut