Salariul mediu pentru cele mai căutate cinci joburi în Business Process Outsourcing

Cele mai căutate joburi în Business Process Outsourcing (BPO) sunt cele de reprezentant call center, specialist în suport tehnic, specialist accounts payable, analist achiziții și specialist în operațiuni de business.

Undelucram.ro, o comunitate online a angajaților din România, oferă statistici pe baza datelor oferite de angajați în Salary Report, un instrument pentru specialiștii în HR. Conform informațiilor furnizate de platformă, cele mai căutate joburi în BPO au următoarele salarii: * Specialist suport tehnic – 6.120 de lei * Specialist operațiuni de business – 6.010 de lei * Analist achizitii – 5.660 de lei * Specialist accounts payable – 4.270 de lei * Reprezentant call center – 2.740 de lei.

Utilizatorii platformei Undelucram.ro își comunică transparent și deschis salariile în cadrul platformei. Produsul Salary Report Undelucram.ro conține următoarele date suplimentare: * Top cinci beneficii extrasalariale primite * Salarii acordate în funcție de nivelul de experiență – sub 2 ani, între 2-5 ani, peste 5 ani * Salarii acordate în funcție de gen * Salarii acordate în funcție de zona geografică. Platforma pune la dispoziția angajaților și Salariometru – un instrument online pentru compararea salariilor din România -, un calculator de salariu și resurse pentru dezvoltarea carierei, precum modele de CV, topul angajatorilor și articole despre industrie.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut