S-au modificat scenariile de funcționare pentru mai multe școli clujene

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat, vineri, modificarea scenariilor de funcționare pentru unitățile de învățământ din mai multe localități ca urmare a schimbării ratei de infectare cu COVID-19.

Astfel școlile și grădinițele din Aghireșu, Beliș, Cojocna, Iclod, Jucu, Râșca, Sâncraiu, Sic, Viișoara, Cășeiu și Bobâlna trec din scenariul de funcționare unu în scenariul doi iar cele din Călărași și Călățele trec din scenariul doi în unu, ceea ce permite prezența fizică a elevilor și preșcolarilor la cursuri.

Școlile din comuna Valea Ierii vor trece în scenariul de funcționare trei după ce rata de infectare în această comună a depășit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori.

Tot printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj de vineri s-a decis reluarea, începând cu data de 09.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit „Mica Sirenă” din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj de pe raza județului Cluj.

De asemenea, s-a dispus suspendarea, până la data de 17.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița Cu Program Prelungit „Parfum De Tei” (PJ) din municipiul Cluj-Napoca.

O altă măsură vizează suspendarea până la data de 11.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița Cu Program Prelungit „Lumea Copiilor” (PJ) din municipiul Cluj-Napoca.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut