S-a semnat contractul pentru închirierea stadionului Cluj Arena, gazda festivalului UNTOLD 2021

Consiliul Județean Cluj anunță că peședintele forului administrativ, Alin Tișe, a semnat contractul de locațiune cu societatea UNTOLD SRL privind organizarea pe stadionul Cluj Arena a festivalului UNTOLD.

În baza contractului, organizatorul va proteja suprafața de tartan cu plăci de cauciuc “heavy duty” și gazonul stadionului  cu sistem “portafloor” de culoare deschisă pe toata durata închirierii.
Consiliul Județean Cluj a considerat că după eveniment, societatea organizatoare trebuie să repare toate daunele cauzate, iar garanțiile vor fi eliberate doar după finalizarea tuturor lucrărilor de reparații, precum și înlocuirea integrală a gazonului.
„Organizatorul va repara toate pagubele produse și va înlocui întreg gazonul cu unul similar indicat de Consiliul Județean până la finalul lunii septembrie 2021.
De asemenea, societatea organizatoare va achita un tarif de închiriere de 605.833,33 lei plus TVA, tarif stabilit conform HCJ 227/2020, până la data de 23.08.2021.
Pentru garantarea restituirii spațiilor în starea în care au fost predate, organizatorul festivalului va constitui, anterior intrării pe stadion, o garanție în valoare de 400.000 de lei. Neconstituirea garanției duce la interzicea accesului pe Cluj Arena”, precizează reprezentanții CJ Cluj.
Nerespectarea clauzelor prevăzute în contract va atrage penalități financiare.
Contractul a fost transmis spre semnare societății UNTOLD SRL.

„Am răspuns afirmativ solicitării societății de a organiza, și în acest an, pe Cluj Arena, acest eveniment. Având în vedere faptul că sănătatea este pe primul loc, una dintre condițiile principale pe care Consiliul Județean Cluj le-a impus vizează respectarea măsurilor de protecție și cele privind siguranța participanților”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.
A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut