Romario Pires: ”Nu vreau să mă răzbun pe nimeni. Am U Cluj pe piept și sunt mai motivat ca oricând”

Romario Pires, jucătorul pe care Eugen Neagoe l-a îndepărtat de la echipă la sfârșitul anului trecut, spune că ce s-a întâmplat l-a motivat și mai mult. ”Nu am gânduri de răzbunare, n-am să-i dau nimănui vreo replică”, a spus fostul căpitan al Universității Cluj.

”Eu mereu spun că ce a fost a fost, trebuie să merg înainte. Nu mai vreau să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat anul trecut, dar pot să vă spun că sunt mai motivat ca niciodată. Am U Cluj pe piept, și nu cred că poate să existe o motivare mai mare pentru mine. Trebuie să mă pregătesc foarte bine, să ajut echipa să câștigăm puncte, pentru că asta contează cel mai mult. N-am să-i dai nimănui vreo replică, nu am pe nimeni pe care să mă răzbun. Noi suntem jucători profesioniști, știm foarte bine că la fotbal se pot întâmpla multe lucruri.

Ar fi foarte bine să reușim să legăm două victorii la rând în campionat. Ne-am pregătit foarte bine în această vacanță, în cantonament. La meciul cu Voluntari am arătat foarte bine, suntem foarte bine pregătiți mental și fizic. Sper să facem un meci bun cu Rapid și să reușim o nouă victorie. O victorie îți dă încredere, îți dă liniște să muncești mai bine, de aceea e foarte important să obținem cele trei puncte. Vom întâlni o echipă bună, bine pregătită, dar ce trebuie să ne preocupe mai mult este felul în care vom juca noi, felul în care vom aborda acest meci”, a spus și Romario Pires, la conferința de presă a lui U Cluj înainte de partida cu Rapid.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut