Reținuți pentru furt și furt calificat

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat, miercuri, 22 septembrie, doi tineri de 16 și 17 ani, din Florești, bănuiți de săvârșirea mai multor fapte de furt și furt calificat.

„Din cercetări a reieșit că în perioada 19 – 22 septembrie, cei în cauză ar fi sustras șase biciclete din scara unor blocuri aflate în comuna Florești. Ca urmare a investigațiilor demarate, autorii au fost identificați. toate bicicletele fiind recuperate” – informează IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, față de aceștia a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind conduși și predați reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

***

La aceeași dată, un bărbat de 42 de ani, din Florești, a fost reținut de polițiști ca urmare a săvârșirii unei fapte de furt dintr-o societate comercială.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală au fost sesizați de către agentul de pază al unui magazin din comuna Florești cu privire la faptul că un bărbat a fost oprit la ieșirea din societatea comercială, după declanșarea sistemului de alarmare. Verificările au indicat că persoana în cauză ar fi sustras mai multe articole vestimentare de pe rafturi, iar după îndepărtarea sistemelor de alarmare atașate pe acestea, le-ar fi introdus într-un ghiozdan pe care îl avea asupra sa, ulterior încercând să părăsească locația.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut