Reținut pentru viol, tentativă de viol și agresiune sexuală

Un bărbat din Mănăstireni, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală, a fost reținut de polițiști.

„La data de 2 august, în urma unei sesizări privind comiterea unor fapte de agresiune sexuală asupra unor minore, polițiștii au demarat de îndată verificări pentru clarificarea situației și luarea unor măsuri ferme. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mănăstireni, ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore – fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani” – informează IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, la data de 2 august a.c., polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie