Remus Lăpușan: Am votat oameni competenți care să reprezinte cu cinste România

Liderul Pro România Cluj, Remus Lăpușan a votat la Secția nr 44 din cartierul clujean Grigorescu. El a fost însoțit de Adrian Magdaș, candidatul Pro România Cluj pentru Senat și de Maria Macrea, candidat la Camera Deputaților. Lăpușan a declarat că a votat oameni competenți care să reprezinte cu cinste România.

„Am venit la vot cu încredere și speranță, cred că merităm o Românie mai bună. Am votat pentru ca niciun om să nu fie lăsat în urmă în această țară. Am votat pentru un program care să însemne ieșirea României din criză, este o perioadă grea și trebuie să o traversăm cu toții. Am votat pentru sprijinirea firmelor cu capital românesc, aceste firme trebuie să-și păstreze locurile de muncă și noi trebuie să fim aproape de ele. De asemenea, am votat pentru investiții în sănătate, pentru investiții în structură și pentru oameni competenți care să reprezinte cu cinste România. Am votat pentru România și pentru români!”, a declarat Remus Lăpuşan la ieşirea de la secţia de votare.

La rândul său, Adrian Magdaș a arătat că a votat în speranţa unei schimbări de paradigmă în viaţa politică românească. „Votez pentru redeschiderea şcolilor, pentru un program naţional de testare, pentru un venit minim de criză, pentru un viitor mai bun”, a declarat și Adrian Magdaş, candidat la Senatul României din partea Partidului PRO România.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut