Reîncep cursurile Palatului Copiilor

Cercurile Palatului Copiilor din Cluj-Napoca își reîncep, de luni, 26 septembrie, activitatea.

Conform celor declarate de directorul instituției, Valentin Cuibus, până la sfârșitul săptămânii trecute, la cele 49 de cercuri erau înscriși peste 3600 de elevi, de la 4 până la 18-19 ani. Cele mai solicitate cercuri, până în prezent, sunt cele de înot și karate, pe partea sportivă, dar și cele de limbi străine, de pictură, sculptură și grafică sau teatru.

„La cercurile la care au mai rămas locuri, înscrierile continuă și după 26 septembrie. Părinții trebuie să știe că înscrierile se fac direct pe site, acolo se găsesc fișele de înscriere, regulamentul de ordine interioară pe care trebuie să îl semneze, numele și numărul de telefon al profesorului. Discuția se poartă direct cu profesorul, deoarece copiii trebuie împărțiți pe grupe, în funcție de vârstă, de nivelul de pregătire, deci ținând cont de o serie întreagă de criterii. Pentru cei care au rețineri în privința înscrierilor pe internet, se pot face înscrieri zilnic, până la ora 16:00, și la sediul Palatului Copiilor de pe str. Republicii” – a declarat, pentru Făclia, directorul Palatului Copiilor, Valentin Cuibus.

Odată cu cercurile Palatului Copiilor își reîncep activitatea și cercurile structurilor arondate: Câmpia Turzii, Dej, Gherla, Huedin, Turda.

M. TRIPON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut