Regele Charles şi Camilla publică felicitarea de Crăciun din acest an

Regele Marii Britanii, Charles al III-lea şi Camilla, regina consoartă, au ales o fotografie realizată cu ocazia evenimentului Braemar Royal Highland Gathering din Scoţia pentru felicitarea lor de Crăciun din acest an, relatează luni DPA/PA Media.
Palatul Buckingham a publicat duminică fotografia selectată pentru prima felicitare de Crăciun a cuplului de la momentul la care Charles a devenit rege.
Imaginea, realizată de fotograful premiat Sam Hussein, îi prezintă pe Charles şi pe Camilla zâmbind la ediţia din septembrie a Braemar Royal Highland Gathering.
Regele este surprins din profil, îmbrăcat într-un costum de tweed, cu o cravată în culorile roşu, verde şi bej. Camilla poartă un costum verde şi o pălărie asortată cu o pană de fazan şi cercei cu perle.
Fotografia a fost realizată la 3 septembrie – cu doar câteva zile înainte de moartea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la 8 septembrie, când Charles era încă prinţ de Wales.
În timpul evenimentului, Charles a inaugurat o arcadă cu ocazia Jubileului de platină al reginei, alăturându-se apoi spectatorilor la evenimentul anual. Mama sa nu a fost prezentă din cauza înrăutăţirii stării de sănătate.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut