Regăsire

40 de lucrări realizate de rezidentele din Centrul Terapeutic ,,Lotus” din Penitenciarul Gherla sunt prezentate publicului în cadrul expoziției de pictură deschise la Muzeul de Istorie Gherla, în perioada 27 noiembrie – 11 decembrie.

Expoziția este realizată cu sprijinul pictorului colaborator, Iurie Cojocaru. Pentru acest eveniment a fost lansat un catalog de prezentare, ce cuprinde lucrările reprezentative ale rezidentelor, realizate în cadrul activității ocupaționale ,,Pictură”.

„Festivitatea de vernisare și prezentare a catalogului, cu lucrările de pictură ale rezidentelor, a avut loc în data 27 noiembrie. Am avut deosebita plăcere de a avea alături de noi la acest eveniment instituțiile partenere: Muzeul de Istorie, Primăria Municipiului Gherla, Biblioteca Municipală, Casa de Cultură, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, Protopopiatul Ortodox Gherla, Centrul de zi ,,Micul Prinț”, Școala Generală Nr.1, Liceul Tehnologic Special Dej, Unitatea de Tip Familial, Centrul de Abilitare și Reabilitare Neuropsihică, Cenaclul ,,Ion Apostol Popescu”, Asociația ,,Oastea Domnului”, Fundația Creștină de Ajutorare Cluj, studenți de la Facultatea de Asistență Socială din cadrul UBB Cluj-Napoca și  presa locală” – precizează purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, ag. Marina Oltean.

Articole din aceeasi categorie