Reduceri pentru călătoria cu trenul în Europa

card

Primăvara vine cu reduceri de 20% pentru călătoria cu trenul în Europa oferta Interrail Pass în perioada 1-31 martie 2021, pentru ambele variante ale ofertei – Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass.

Ofertele promoţionale cu reducere sunt puse în vânzare până în 31 martie 2021, având prima zi de valabilitate în perioada 1 martie 2021 – 30 iunie 2021, a anunțat CFR Călători.
Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii și seniori. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoţiţi de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse. Interrail Pass dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de ţări europene sau doar într-o ţară la alegere, în timpul perioadei de valabilitate.
Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Pass-urile Interrail Global şi Interrail One Country cu 20% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor disponibile cu tarif întreg.
Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut