Rectorul UMF „Iuliu Hațieganu”, prof. dr. Anca Dana Buzoianu – membru corespondent al Academiei de Științe Medicale din România

Rectorul UMF „Iuliu Hațieganu”, prof. dr. Anca Dana Buzoianu, a fost aleasă membru corespondent al Academiei de Științe Medicale din România, în cadrul Adunării Generale care a avut loc la București, în data de 14 decembrie 2022.

„Sunt deosebit de onorată să mă alătur oamenilor de știință din cadrul acestei organizații de înaltă ținută științifică și profesională” – a scris prof. dr. Anca Dana Buzoianu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Academia de Științe Medicale este o instituție academică a medicilor, farmaciștilor și cercetătorilor români din țară și din străinătate. Ca for științific național, împreună cu universitățile și instituțiile de cercetare, Academia de Științe Medicale are un rol activ în viața publică a țării, prin potențialul său de cunoaștere științifică din domeniile biomedicinei, medicinei clinice, medicinei fundamentale, medicinei preventive, sănătății publice și științelor farmaceutice, în scopul îmbunătățirii stării de sănătate a populației.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut