Record personal pentru atleta clujeană Camelia Gal

Atleta clujeană Camelia Gal (CS Universitatea Cluj) s-a clasat pe locul al treilea la proba de 400 m din cadrul reuniunii internaţionale indoor de la Viena, cu timpul de 53 sec 20/100, ceea ce reprezintă un nou record personal. Proba a fost câștigată de atleta română Andrea Miklos, obținând un timp de 52 sec 45/100, potrivit site-ului Federaţiei Române de Atletism.

Miklos (CSM Bucureşti), care în urmă cu o săptămână se clasat pe locul al treilea în această probă la Linz, a stabilit la Viena un nou record personal în sală şi se află la mai puţin de o secundă de atingerea baremului de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de 51,35 de secunde.

”52.45 un rezultat excepţional pentru mine. Încă sunt în stare de şoc şi nu pot să cred că am realizat acest rezultat. A fost cursa perfecta, aş putea spune. Această victorie îmi dă încredere pe viitor şi, în aceleaşi timp, mă motivează şi mai tare”, a declarat Miklos pentru site-ul FRA.

În proba masculină de 400 m, Mihai Cristian Pâslaru, de la CSM Bucureşti, a terminat pe locul secund, cu timpul de 47 sec 41/100, nou record personal.

Articole din aceeasi categorie