Razie a polițiștilor la Baciu și Chinteni

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu, cu sprijinul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 1 Poliție, Biroul Rutier Cluj, Serviciului de acțiuni Speciale Cluj, Secției Rurale Aghireșu, jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, și împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului rutier (ISCTR Cluj) au desfășurat miercuri, 14 martie, o acțiune cu efective mărite în comunele Baciu și Chinteni, în vederea creșterii gradului de siguranță publică a cetățenilor și pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Cluj, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale, din care 19 la regimul rutier, fiind reținut un certificat de înmatriculere și fiind constatată o infracțiune de conducere pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere. Polițiștii au condus la sediul secției patru persoane pe numele cărora fuseseră emise anterior mandate de aducere în vederea audierii, aceștia fiind cercetați în mai multe doasare penale. Cei patru bărbați au vârste de 35, 21, 27 și respectiv 27 de ani, primii trei fiind din comuna Aghireșu, iar cel de a-l patrulea din comuna Baciu.

De asemeni, un bărbat  de 45 de ani, care conducea o autoutilitară de transport marfă, a fost sanționat pentru că nu avea achitată taxa de drum și pentru că efectua activități de transport fără a avea licență.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie