Războiul dintre USR PLUS şi PNL intră în faza dosarelor penale

Colaborarea dintre liberali şi proaspăta alianţă USR PLUS în perspectiva alegerilor prezidenţiale este departe de a se concretiza. Dimpotrivă, în loc să se facă paşi în acest sens, aceştia ar putea ajunge la Poliţie.

Reprezentanţii alianţei USR PLUS vor depune, în cursul săptămâna viitoare, o sesizare la poliţie, după episodul fluturaşilor “otrăviţi” împărţiţi în cutiile poştale ale clujenilor.

“Trebuie să ne consultăm cu avocaţii, doar săptămâna viitoare va fi depusă sesizarea. (…) Vrem să vedem exact, pe legislaţia electorală, toate articolele care au fost încălcate. Sesizarea se va referi la toată acţiunea în sine, pentru că acolo cu siguranţă, nu au fost doar două persoane”, a explicat senatorul USR de Cluj Mihai Goţiu.

Vă reamintim, săptămâna trecută, liderii alianţei USR-PLUS i-au acuzat pe liberali că au distribuit în Cluj-Napoca, pliante “otrăvite” potrivit cărora avortul trebuie să fie obligatoriu pentru 92% dintre români. Făptaşii au fost prinşi în flagrant de către reprezentanţi ai alianţei, iar la scurt timp, conducerea Tineretului Liberal a decis să-i excludă din partid.

Tinerii liberali care au împărţit afişe sunt Cristian Ciuta şi Alexandru Piticar, primul dintre aceştia deţinând funcţia de preşedinte al filialei Cluj-Napoca a Tineretului Național Liberal.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie