Rabla pentru ochelari, la Gherla

Nu numai la mașinile vechi se poate introduce Programul Rabla. Mai nou și oamenii suferinzi de diferite boli sau pensionarii cu venituri mici se bucură de facilitățile unor astfel de programe. De exemplu, Programul Rabla la ochelari: la Gama Optic primești un voucher pentru fiecare pereche veche de ochelari. Ochelarii de vedere pe care îi ani de ani de zile au cam obosit. Lentilele s-au zgâriat, nu mai stau cum trebuie pe față și nici modelul de rame nu mai e la modă.

Acum e cel mai ușor să  îi schimbi cu o pereche nou-nouță. La Centrul „Gama Optic” din Piața Autogării din municipiul Gherla s-a lansat programul „Rabla pentru ochelari”, într-o campanie susținută cu tehnologia Hoya. Pentru fiecare pereche de ochelari adusă la centru, primești un voucher pe care îl poți folosi pentru a cumpăra ochelari noi. Personalul de specialitate de la centru ne ajută să alegem ochelarii potriviți. Materialele sunt de cea mai bună calitate, tehnologia este de ultimă generație, iar satisfacția este garantată. Cei care fac o vizită cu ochelarii vechi la sediul centrului primesc toate informațiile necesare pentru ca să aibă parte de cei mai buni ochelari.

Iată cum pot fi ajutați și sprijiniți oamenii cu venituri mici și pensionarii din Gherla, care au mare nevoie de servicii medicale ieftine și de calitate. Este o excepție în zilele noastre și inițiativa unor oameni inimoși aduce bucurii cetățenilor cu venituri mici. La Gherla asta se întâmplă.

Sz.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut