Punct de sacrificat miei autorizat, la Frata

Prin grija conducerii comunei Frata, dorința de mai mulți ani a fermierilor și producătorilor agricoli din această zonă a Câmpiei Transilvane, devine o certitudine în săptămâna premergătoare marii sărbători a nașterii Domnului.

Începând de luni și până sâmbătă, ne-a spus primarul comunei, dl. Cristian Cherecheș, în târgul modernizat, împrejmuit și dotat cu mese acoperite din perimetrul localității Frata, se pot sacrifica miei cumpărați de la producătorii noștri.

În acest sens, prin grija administrației publice locale, s-a achiziționat un container autorizat de către Direcția Sanitar-Veterinară, care a și fost montat în incinta târgului, fiind racordat la rețeaua de apă și curent electric, fiind dotat și cu un boiler pentru apă caldă, dar și cu măcelari pricepuți.

Așa dar, clujenii și toți cei ce doresc să consume în meniurile de Paște carne de miei crescuți în fermele și gospodarilor din această zonă a Clujului, pot beneficia de acest punct de sacrificare autorizat, amenajat prin strădania conducerii acestei comune cu un sector zootehnic bine dezvoltat.

D. VATAU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut