PSD Cluj îşi alege conducerea vineri

PSD Cluj va organiza vineri după-masă, o Conferinţă Estraordinară pentru desemnarea delegaţilor la Congresul partidului din 29 iunie şi pentru alegerea unui nou Birou Judeţean. Actualul lider al organizaţiei judeţene, deputatul Horia Nasra, porneşte în această cursă cu şanse mari, având în vedere că el deţine interimatul filialei de câţiva ani, mai exact de după ultimele alegeri locale.

“Vor fi alegeri, iar cine vrea să candideze, poate candida. Nu ştiu deocamdată cine va mai candida, vom vedea zilele acestea cine îşi mai doreşte. Este vorba de o Conferinţă Extraordinară şi probabil că mandatul va dura până la anul, în vară, urmând ulterior alte alegeri”, a declarat, pentru Făclia, liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a stabilit de mai multe ori organizarea de alegeri la Cluj, însă de fiecare dată au fost amânate pe ultima sută de metri din diverse motive.

Potrivit statutului, în perioada următoare toate organizaţiile PSD din ţară trebuie să organizeze conferinţe judeţene pentru a-şi desemna delegaţii la Congresul partidului din 29 iunie. Social democraţii şi-au dorit să facă acest lucru abia după moţiunea de cenzură care a cazut marţi în Parlament. La întrunirea PSD de la sfârşitul lunii, organizaţia de la Cluj va avea 63 de delegaţi.

Anca M. Colibăşanu

Articole din aceeasi categorie