Programări și acces online la rezultatele analizelor, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj

Pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca au acum posibilitatea de a se programa online la consultații, precum și facilitatea de a vizualiza on-line rezultatele analizelor medicale.

Pe site-ul https://scjucluj.ro/ este funcțională rubrica „Programări Online”, unde solicitanții pot să își aleagă cabinetul pentru care doresc să se programeze, medicul, precum și ziua și intervalul orar pe care îl preferă, în funcție de locurile libere pentru medicul selectat. Este o metidă de programare rapidă și modernă și fiecare persoană poate vedea toate intervalele orare disponibile, astfel încât să își rezerve consultul în funcție de propriul program.

În paralel, funcționează și programarea telefonică, însă tendința este ca pe viitor programările să se facă în cea mai mare măsură online – anunță conducerea spitalului.

Pe site-ul https://scjucluj.ro/ este disponibilă și rubrica „Vizualizare Buletin de Analize”, unde pacienții care au beneficiat de investigații medicale în cadrul laboratoarelor spitalului pot introduce numărul cererii de analize și codul de acces web, informații care se regăsesc cererea de analize tipărită la momentul recoltării probelor, pentru a vizualiza online buletinul de analize cu rezultatele aferente investigațiilor. Metoda scutește pacienții de daplasarea fizică la spital pentru ridicarea buletinului de analize.

Modulul „Programare on-line” și modulul „Vizualizare Buletin Analize” funcționează de la începutul acestei luni și sunt integrate sistemului informatic medical al spitalului – ATLAS Med, facilitând astfel preluarea automată a informațiilor medicale și respectând, în același timp, standardele de siguranță a datelor.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut