Programare telefonică pentru vizita în magazinele E.ON

Vizita în magazinele și punctele de lucru E.ON poate fi programată și telefonic, ca alternativă la serviciul de programare online, accesul fiind realizat exclusiv în baza unei programări prealabile pentru toate operațiunile care necesită interacțiunea cu agenții.

Nu este nevoie de programare pentru clienții care vizitează magazinele E.ON în scopul plății facturilor prin intermediul robotului BRD sau pentru cei care doresc să efectueze operațiuni folosind serviciul MyOffice. Programarea poate fi accesată sunând la numărul de telefon 0265.208.466, unde va răspunde un asistent virtual. Pentru programare se parcurg următorii pași: * se va confirma județul şi orașul unde se dorește programarea * operatorul virtual va oferi două opțiuni de programare * dacă una dintre propuneri este convenabilă, se va confirma programarea * se primește numărul de programare prin SMS * dacă nu se confirmă niciuna dintre variantele de programare propuse, se poate alege intervalul dorit prin eBooking.

Prin eBooking, se poate alege alege o zi și a un interval de timp optim, astfel: * se accesează pagina https://www.eon.ro/programare-online * se selectează magazinul, se introduc datele personale și datele programării * se primește prin e-mail codul programării * clienții se prezintă în magazin, în ziua și la ora aleasă * clienții introduc codul programării în aparatul de emitere tichete și sunt preluați imediat de către un consultant E.ON.

Rezolvarea solicitărilor de la distanță, se face prin: * accesarea contului E.ON Myline pe eon.ro/myline sau în varianta de aplicație mobilă, non-stop, sau a serviciului suport clienți pe eon.ro/servicii-suport-clienti, non-stop, care nu necesită interacțiunea cu agenți E.ON * serviciul E.ON Chat, disponibil pe eon.ro, pentru răspunsuri generice * apelarea Call Center la 0265.200.900, de luni până vineri, între orele 8-20, tarif normal din orice rețea.

Informații privind produsele și serviciile E.ON Energie România pot fi obținute accesând www.eon.ro.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut