Program gratuit de susținere a companiilor afectate de COVID-19

Pentru a contribui la diminuarea instabilități la nivelul mediului de business provocate de COVID-19, NNC Services se alătură inițiativei #BusinessContinuity și lansează un program gratuit de consultanță în marketing pentru toate companiile afectate de criză.

Consultanții agenției vor fi disponibili pentru a asigura o oră de consultanță gratuită, sesiunile având loc în mediul online. Echipa NNC va pune la dispoziția companiilor sfaturi despre comunicarea în situații de criză, strategii de ajustare a activitatilor de marketing și orientarea acestora către canalele digitale.
Sesiunile se adresează companiilor care utilizează evenimentele ca principal mijloc de generare a vânzărilor, au nevoie de o reconfigurare a strategiei de marketing pe termen scurt, de suport în definirea bugetelor de marketing pentru perioade scurte, medii și lungi, şi își doresc să înlocuiască toate canalele tradiționale de vânzare cu unele digitale .
NNC își propune să organizeze și o serie de sesiuni și bootcamp-uri online gratuite, prin care vor fi abordate subiecte similare și care au scopul de a ajuta companiile să-și ajusteze strategiile actuale pentru a rămâne pe piață. Prima sesiune din serie va avea loc joi, 19 martie, la ora 18.
Detalii sunt disponibile la adresa https://landing.nnc-services.com/business-growth-brainstorming-webinar

Articole din aceeasi categorie