Program gratuit de pregătire profesională

În România funcționează programul gratuit FUTURE, care ajută tinerii, profesorii și angajatorii pentru a se dezvolta și pregăti pentru o viitoare carieră.

Compania EXL susține a 7-a ediție a programului unde studenții se pot pregăti pentru primul loc de muncă, iar profesorii pot învața noi metode de predare și colabora direct cu piața muncii.

Studenții înscriși în programul FUTURE ediția EXL beneficiază gratuit de: * 14 ore (6 sesiuni) de training de #EducatieAltfel începând cu 29 martie, în fiecare miercuri * o sesiune de orientare în carieră personalizată * se poți angaja direct din timpul programului sau după în cadrul companiei EXL * feedback personalizat pe CV * informații despre interviul de angajare * discuții directe cu angajatorii EXL * dezvoltarea competențelor soft de organizare, comunicare, rapiditate, lucru în echipă, creativitate, responsabilitate.

Profesorii universitari din cadrul programului beneficiază gratuit de 3 sesiuni de training, finalizate cu o diplomă de participare, în cadrul cărora pot vedea cum reacționează studenții la metode diferite de predare bazate pe metode din educația experiențială, pedagogie sistemică și consultanță, pot învăța metode diferite de predare și pe care le pun în aplicare din postura de participant și pot duce metodele de predare noi învățate direct la cursuri / seminarii. De asemenea, ei au contact direct cu angajatorii EXL și pot realiza parteneriate precum stagii de practică / conferințe direct în facultate împreună cu angajatorii.

Programul a ajutat peste 8.500 de tineri să se integreze în piața muncii în ultimii 9 ani și peste 2.000 de profesori să integreze noi metode de predare la orele lor.

Informații suplimentare la www.madalinahodorog.ro/future-exl

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut