Program de educaţie antreprenorială pentru tineri defavorizați

Junior Achievement România derulează, la nivel naţional, „NEETs in Entrepreneurship”, programul internaţional de educaţie antreprenorială şi îndrumare profesională pentru tinerii care nu au un loc de muncă, nu îşi continuă studiile şi nu se află într-un program de formare profesională.

Programul include traininguri, ateliere de lucru, webinarii, resurse informaţionale despre profesii, antreprenoriat, educaţie, oportunităţi de ucenicie, internship şi mentorat, practică antreprenorială şi suport direct, prin consiliere şi finanţare, pentru deschiderea unei afaceri. Pe toată durata lunii martie, toţi tinerii cu vârste între 18 şi 29 de ani, fără un loc de muncă sau care nu se află într-un program de educaţie sau formare profesională, se pot înregistra în program, pe platforma https://neets-entrepreneurship.org/ro/register.
Proiectul este finanţat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, prin „EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment”, fiind implementat de organizaţiile Junior Achievement din şase ţări.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut