Profit în creștere pentru Carbochim Cluj

Carbochim a înregistrat în primele nouă luni din acest an un profit net de 1,355 milioane lei, cu aproape 4% mai mare faţă de cel realizat în perioada similară a anului trecut.

Veniturile companiei s-au ridicat la 24,5 milioane lei, fiind cu 4,7% peste cele din primele trei trimestre din 2020. Conform datelor transmise Bursei de Valori Bucureşti, la începutul acestei luni Carbochim avea active totale de 94,888 milioane lei şi datorii totale de 14,52 milioane lei.
Societatea a fost înfiinţată în anul 1949, iniţial pentru producerea de produse cărbunoase, iar prin investiţii succesive profilul de activitate s-a modificat, ajungându-se la producerea şi comercializarea de produse abrazive, respectiv corpuri abrazive cu liant ceramic, corpuri abrazive cu liant bachelitic, corpuri abrazive cu liant elastic, corpuri abrazive cu liant mineral, discuri abrazive de debitat şi debavurat, abrazivi pe suport hârtie, pânza, combinat hârtie-pânza şi fibră vulcan. De asemenea, în obiectul de activitate sunt prevăzute activităţi de comerţ intern şi extern, prestări de servicii privind întreţinere şi reparaţii utilaje, cât şi închirieri spaţii de producţie şi birouri.
Acţionarii societăţii sunt Carbo Europe, cu 75,8674% din acţiuni, persoane juridice – 13,4851% şi persoane fizice – 10,6475%.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut