Prinși fără permis de conducere

În data de 19 mai a.c., în jurul orei 15.20, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Florești, a fost depistat de politiștii Biroului Rutier Cluj, deplasându-se cu un autoturism pe Bulevardul Muncii, fără a deține dreptul de a conduce vehicule valabil.

Polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În data de 19 mai a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Ciucea, care se deplasa cu un autoturism pe raza localității Ciucea, fără a deține dreptul de a conduce vehicule. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice. Polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În data de 19 mai a.c., în intervalul 07.00-12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai SPCLEP Turda, au desfășurat o acțiune de amploare, în scopul asigurării climatului de siguranță în cadrul comunității și prevenirii săvârșirii unor fapte antisociale sau de natură infracțională în mediul stradal. Au fost controlate în trafic 36 de autovehicule și legitimate peste 270 de persoane. Totodată, în cadrul acțiunilor au fost derulate activități de amprentare. De asemenea, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale pentru abateri aduse normelor privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români sau a celor referitoare la circulația pe drumurile publice.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut