Primul charter Tarom a decolat spre Skiathos. Următoarele vor zbura spe Chania şi Zakynthos

De pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a fost operat sâmbătă primul zbor charter turistic al companiei Tarom, din sezonul de vară 2020, spre destinaţia Skiathos (Grecia).

Zborurile spre Skiathos vor fi operate în fiecare zi de sâmbătă, până în data de 26 septembrie, şi deschid astfel seria călătoriilor de vacanţă Tarom de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Interesul crescut pentru destinaţiile turistice din Grecia, precum Skiathos, este demonstrat şi de faptul că primul zbor a fost ocupat în proporţie de 100%.

Pachete turistice promoţionale spre această destinaţie de tradiţie din Grecia sunt disponibile acum pentru amatorii de vacanţe din Cluj-Napoca şi Transilvania la tour-operatorul Aerotravel şi agenţiile partenere. Mai multe detalii şi rezervări sunt disponibile la Aerotavel (Cluj-Napoca, str. Horea, nr.1, parter, www.aerotravel.ro, tel: +40 (0)264 536 926, email: cluj@aerotravel.ro).

Compania aeriană Tarom va mai opera de pe Aeroportul Cluj, începând din a doua săptămână a lunii iulie, alte două destinaţii din Grecia şi anume: Creta-Chania şi Zakynthos, în fiecare zi de joi, până la finele lunii septembrie.

Tot în iulie, de pe aeroportul clujean vor fi reluate zborurile turistice spre Constanţa. Aceste zboruri vor fi operate tot de Tarom, în zilele de joi şi duminică, până la finalul lunii august, biletele fiind disponibile pe www.tarom.ro.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii sunt rugaţi ca la sosirea în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și instrucțiunile personalului aeroportuar.

Articole din aceeasi categorie