Primarul Emil Boc salută performanța CFR-ului

Edilul șef al municipiului Cluj-Napoca salută performanța echipei de fotbal CFR Cluj, care s-a încununat, din nou, campioana României, pentru a șaptea oară, respectiv pentru a patra oară consecutiv, și a ținut să felicite clubul prin intermediul unui comunicat. Emil Boc le-a urat feroviarilor mult succes în noua aventură europeană, pe care CFR a va începe, așa cum dealtfel stă bine unei campioane, în cea mai importantă competiție inter-cluburi de pe Bătrânul Continent, Liga Campionilor.

„Echipei Clubului de Fotbal CFR 1907 Cluj – Campioni ai României în sezonul competițional 2020-2021. Felicitări, CFR 1907 Cluj!!! Respect întregii echipe care a făcut posibil acest rezultat remarcabil de a deveni campioni interni pentru a patra oară la rând! Performanța excepțională obținută în acest sezon al Ligii I, prin adjudecarea celui de-al 7-lea titlu de campioană din istoria clubului, vă plasează de acum într-o galerie selectă în povestea fotbalului românesc. Fără doar și poate, sunteți echipa momentului în fotbalul din primul eșalon al țării!

Se apropie și momentul în care aceste performanțe remarcabile vor putea fi sărbătorite din nou alături de suporterii din tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. De altfel, ați reușit din nou să oferiți un exemplu de perseverență și consecvență atât pentru sportivi sau viitori sportivi, cât și pentru suporteri. Felicitări și mult succes în noul sezon competițional și în drumul către cupele europene!”

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut