Primarul comunei Iclod și-a lansat cartea la București

După ce toamna trecută și-a prezentat cartea „Rugbyul – șansa de a reuși în viață” la Cluj-Napoca, primarul comunei Iclod, Emil Pîrțoc, cu sprijinul FR Rugby, a organizat o reușită lansare și la București.

În sala de conferințe a Comitetului Olimpic Sportiv Român (COSR), în fața unui mare număr de sportivi, antrenori și conducători de cluburi, alături de mulți iubitori ai sportului din Capitală, Emil Pîrțoc și-a prezentat noua apariție editorială, oferind autografe invitaților. A fost o reîntâlnire emoționantă, încărcată de substanță și animată de povești și aduceri aminte.

Cu ocazia deplasării la București, edilul-șef al Iclodului a asistat la meciul internațional de rugby România – Rusia din cadrul Rugby Europa Championship (REC), partidă încheiată cu victoria stejarilor cu scorul de 34-25. În tribuna oficială a stadionului Arcul de Triumf, cunoscutul om de rugby a fost recunoscut și felicitat pentru realizările edilitare din fruntea comunei Iclod de foștii lui colegi și prieteni de la FR Rugby, dar și de mulți amatori ai sportului cu balonul oval, prezenți la această întâlnire oficială a echipei noastre naționale, care în weekend a câștigat și „Cupa Kiseleff”.

Cu ocazia deplasării la București, omul de sport Emil Pîrțoc a fost prezent și la o emisiune radio, moderată de Tică Bonea.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut