Primăria Municipiului Gherla promite surprize de sărbători

În ciuda recesiunii economice și a costurilor mari la energia electrică, Primăria Municipiului Gherla promite locuitorilor orașului noi surprize de Crăciun și Anul Nou.

Zilele trecute, primarul municipiului Gherla, Ovidiu Drăgan, ne-a declarat că în perioada următoare vor fi definitivate măsurile ce vor fi luate pe linia economisirii energiei electrice, menționând că iluminatul ornamental va fi unul de criză, dar nu va lipsi în zona centrală a urbei. Așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, iluminatul sărbătoresc va fi deschis pe data de 1 decembrie și, conform tradiției, va dura o lună.

După cum gândesc edilii gherleni, costurile iluminatului ornamental în perioada sărbătorilor de iarnă vor fi mai reduse comparativ cu ultimii ani, dar asta nu înseamnă că în centrul orașului și în frumosul parc mare nu va fi creată aceea atmosferă magică, putem spune. Pentru copii nu vor lipsi figurile de povești, care an de an polarizează interesul micilor locatari ai urbei și pentru care administrația locală pregătește și alte surprize.

Deci, la Gherla nu va lipsi feeria magică a Crăciunului și Anului Nou. Spre bucuria populației, și în acest an se va organiza obișnuitul Târg de Crăciun. Desigur, totul cu respectarea măsurilor luate în domeniul folosirii raționale a energiei electrice.

Vești  bune ne-a dat primarul Ovidiu Drăgan și în privința sărbătoririi Anului Nou. Se fac deja demersuri pentru organizarea focului de artificii, mult așteptat de gherleni, iar unitățile de alimentație publică vor găzdui și în noaptea Revelionului sute de oaspeți, dornici de a petrece la masă comună sosirea noului an. Au mai rămas puține locuri libere, mai ales tinerii se înghesuie pe listele de înscriere.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut