Prima expoziţie a anului 2023 la Centrul Turistic Gherla

Anul 2023 debutează în viaţa artistică a municipiului Gherla cu o reuşită expoziţie de pictură a doamnei Angela Moldovan, deschisă în sălile Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Piaţa Libertăţii, spaţiul obişnuit al evenimentelor de artă. Pictoriţa este din Gherla şi se află la prima ei expoziţie personală, după ce în anii trecuţi a expus numai în grup. 

De astă dată se prezintă în faţa publicului cu 49 de lucrări, adevărate opere de artă, aşteptate cu interes de amatorii frumosului din localitate. Sunt picturi realizate în culori frumoase, care atrag atenţia vizitatorilor prin originalitatea stilului abordat de artistă, preocupată să ofere publicului cele mai valoroase creaţii realizate de dânsa în ultimii ani. Este vorba de portrete, flori, peisaje şi natură statică, picturi ce redau nu numai starea sufletească a doamnei, dar şi eforturile ei de a oglindi cât mai fidel tematica abordată. Sunt lucrări interesante şi plăcute ochiului, care ridică nivelul acestei expoziţii originale, primită cu multă bucurie şi interes de cei care în aceste zile trec pragul locaţiei din centrul oraşului. Omul contemporan, implicat zi de zi în propria existenţă, poate deveni un om fericit, prin intermediul a ceea ce realizează sau creează. Pictura îşi are izvorul în experienţe de viaţă şi de stare – iată ce caracterizează arta artistei Angela Moldovan din Gherla.

Expoziţia de pictură a doamnei Angela Moldovan poate fi vizitată până în data de 18 februarie în zilele de luni-vineri în intervalul orar 9,00-15,00 la Centrul de Informare şi Promovare Turistică Gherla.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut