Prima ediție a concursului de dans sportiv „Cupa Dance with Attitude”, la Cluj-Napoca

Prima ediție a concursului de dans sportiv Cupa Dance with Attitude, dedicat dansatorilor de performanță amatori va avea loc, în premieră, la Cluj-Napoca, la Wonderland Cluj Resort, duminică, 26 martie. Evenimentul este organizat de clubul de dans Attitude Dance Studio, sub egida Federației Române de Dans Sportiv.

În competiție s-au înscris dansatori din Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș, dar și din alte orașe din țară.

Show-ul va începe dimineața, la ora 08:30, cu probele de concurs dedicate claselor de începători, iar în a doua parte a zilei publicul se va putea bucura de spectacolul oferit de perechile de dansatori de top.

„Invităm publicul să vadă perechi de dansatori de performanță de la vârste mici, 4-7 ani, până la adulți și chiar seniori de peste 35 ani. Îi așteptăm cu dansuri latino-americane: cha-cha, rumba, samba, paso doble, jive, dar și dansuri standard: vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quickstep. La finalul fiecărei etape perechile vor fi premiate. Clujenii pot să vină să facă cunoștință cu magia dansului sportiv, să dezvoltăm în Cluj o comunitate mai mare de dansatori de performanță. Să vină să simtă alături de noi trăirea prin dans, cum spune și motto-ul nostru: «Învață să dansezi, învață să trăiești». Va fi un regal de dans, dar am pregătit și câteva surprize, iar seara, de la 18:00 publicul va avea parte și de un moment artistic deosebit”, anunță Both Ștefan, președintele Clubului Sportiv Attitude.

Biletele pot fi achiziționate atât online. de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro, cât și la intrarea în sala de spectacol.

Clubul de dans Attitude s-a înființat în anul 2008, din dorința de a aduce dansul mai aproape de oameni. Până acum a acumulat peste 15.000 de ore predate și peste 3.000 de cursanți au trecut pragul clubului. De-a lungul timpului, Attitude Dance Studio a organizat cursuri de dans pentru copii și adulti sub diverse forme, iar anual organizează seria de spectacole ”Dance with Attitude” cu participarea tuturor cursanților (aprox. 300 de copii).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut