Premii de peste 4.000 euro pentru liceenii care vor să devină antreprenori

Au început înscrierile pentru cea de-a doua ediție a concursului Early Innovators Business Plan Competition, singurul concurs național pentru planuri de afaceri dedicat elevilor de liceu, susținut de Banca Comercială Română.

Organizația germană Steinbeis Danube Center, în parteneriat cu Steinbeis România și rețeaua afiliată, susținute de BCR Școala de Business, au dat startul celei de-a doua ediții a Early Innovators Business Plan Competition, singurul concurs național pentru planuri de afaceri dedicat elevilor de liceu, cu premii totale de peste 4.000 de euro. Competiția se adresează liceenilor, indiferent de profilul studiat, și își propune să dezvolte mentalitatea antreprenorială în rândul tinerilor, bazându-se pe cele mai bune practici de parteneriat public-privat din Germania, aplicate pentru elevii din România.

Elevii pot participa individual sau în echipe de maximum 4 candidați, indiferent de liceele din care provin. Profesorul-coordonator, indiferent de specialitate, este garantul muncii lor și este membru pasiv al echipei. Opțional, elevii își pot alege un student-mentor care are un rol activ și care poate îmbunătăți planul de afaceri cu idei care țin de direcțiile de cercetare din universități.

Perioada de înscriere în concurs se încheie pe 10 decembrie. Elevii au la dispoziție aproximativ patru luni pentru a dezvolta planurile de afaceri, urmând ca finala să aibă loc în perioada mai-iunie 2022. Premierea se va face imediat după sesiunea de pitch-uri, iar BCR Școala de Business va acorda premiile principale:

Proiectele câștigătoare vor fi premiate cu: * 1.500 de euro (premiul I) * 1.000 de euro (premiul II) * 600 de euro (premiul III) * 3 mențiuni în valoare de 300 de euro. Participanții au șansa de a câștiga și alte premii oferite de parteneri ai proiectului, chiar dacă nu au ajuns în finală. Fiecare participant va primi un feedback detaliat din partea juriului care a făcut evaluarea, format din oameni de afaceri și manageri.

Mai multe detalii despre proiect și depre etapele de înscriere se găsesc pe site-ul oficial al competiției http://early-innovators.eu/participare.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut