Potaissa Turda, victorie cu HC Vaslui

Potaissa Turda și HC Vaslui s-au aflat față în față joi, într-un meci contând pentru etapa a 7-a din cadrul Ligii Naționale de handbal masculin, denumită Liga Zimbrilor. Turdenii nu au jucat miercuri, contra celor de la CSM Focșani, partida fiind amânată din cauza cazurilor de COVID-19 din lotul moldovenilor. În aceste condiții, handbaliștii antrenați de Horațiu Gal au avut la dispoziție o zi în plus de odihnă, în condițiile în care HC Vaslui a înfruntat campioana en titre și liderul la zi al clasamentului, Dinamo București.

Acest aspect a contat, iar Potaissa, cu jucători mai odihniți, și-a valorificat statutul de favorită, și s-a impus, bifând a patra victorie în șase partide. Scorul final a fost 34-29, după 18-14 la pauză. În urma acestui succes, Potaissa acumulează 12 puncte. Lidera detașată a clasamentului este campioana Dinamo București, cu maxim de puncte după 7 jocuri, respectiv 21.

Într-un alt meci contând pentru etapa a 7-a, Steaua București a dispus de CSM Reșița cu 28-22. „Alb-roșii” au cîștigat la „ masa verde” duelul cu Știința Bacău, scor 10-0. În următorul meci, programat sâmbătă, 10 octombrie, turdenii vor juca cu HC Buzău.

Cristian FOCȘANU

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut