Poşta nu mai lucrează în week-end

Poşta a anunţat că, până în 1 aprilie, programul de lucru al oficiilor poştale va fi între orele 10 – 18, iar de sâmbătă, 21 martie, activitatea oficiilor va fi suspenda în week-end, măsură putând fi de prelungi.

Poşta recomandă accesarea serviciului online MyAWB, pentru prezentarea la ghişee cu formularele completate anterior, pe care le pot accesa de la adresa www.posta-romana.ro, secţiunea „Completează formulare”, de unde pot imprima şi confirmări de primire şi mandate poştale. Poşta mai recomandă plata cu card bancar în oficiile poştale dotate cu POS-uri.

În subunităţile poştale se permite accesul concomitent a maxim două persoane la ghişeu, care trebuie să stea la o distanţă de 2 metri. Clienţii sunt rugaţi să folosească instrumente de scris proprii. Subunităţile poştale vor pune la dispoziţia clienţilor dezinfectanţi de mâini, iar suprafeţele de lucru vor fi igienizate o dată la 2 ore sau la nevoie.

Factorii poştali care distribuie trimiterile şi prestaţiile sociale beneficiarilor aflaţi în izolare la domiciliu vor fi dotaţi cu măşti, mănuşi şi ochelari de protecţie, iar ei vor încerca să contacteze telefonic beneficiarii, informându-i despre ora aproximativă la care distribuirea va avea loc. Factorii poştali vor păstra distanţa de 2 metri faţă de persoanele izolate, nu vor intra în locuinţa clienţilor, distribuirea realizându-se la uşă. Clienţii autoizolaţi / izolaţi, pot primi informaţii la tel.: 021.9393 sau pe site-ul www.posta-romana.ro.

Articole din aceeasi categorie