Pompierii voluntari din Bonţida, primii în judeţ!

De trei ani consecutiv pompierii voluntari din comuna Bonţida domină întrecerile fazelor judeţene ale concursurilor profesionale. Nu s-a întâmplat altfel nici acum, când echipajul de pompieri voluntari  SVSU Bonţida s-a comportat foarte bine (de fapt, aşa au făcut totdeauna) la etapa județeană a concursurilor profesionale SVSU, desfășurate miercuri, 5 iunie, la Turda.

Cele șase echipe din județul Cluj s-au întrecut, începând de dimineață, pe stadionul municipal din Turda pentru un loc fruntaș și pentru avansarea în etapa superioară a concursurilor. După o întrecere dârză şi deosebit de disputată, a câştigat SVSU Bonţida, de departe cel mai bun echipaj. Formaţia din localitatea de pe Valea Someşului Mic a fost condusă la faza judeţeană desfăşurată la Turda de  Nica Radu. Din partea Primăriei Bonţida răspunde de activitatea câştigătorilor Delia Loşonţi, dar este de remarcat şi contribuţia primarului Emil Cârhaţ în sprijinirea şi susţinerea acestei echipe ambiţioase.

La individual, toate cele trei probe au fost câștigate de pompierii din Gherla. Bogdan Cheteleș a obținut locul I la proba pistă cu obstacole, iar la proba de ștafetă 4 x 100 m, SVSU Gherla s-a impus în fața adversarilor și și-a adjudecat primul loc, cum au fost primii şi la dispozitivul de luptă. Pe echipe, însă, s-au clasat pe locul doi.

Echipa SVSU Bonţida va participa la faza interjudeţeană a concursurilor profesionale – serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă,  ce va avea loc în municipiul Zalău.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie