Pomi de Crăciun confiscați de polițiști

Polițiștii clujeni din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au confiscat 71 pomi de Crăciun, în valoare de 1.800 lei, 2,50 mc lemn de foc, fag, în valoare de 400 lei,  precum și o autoutilitară, în cadrul unei acțiuni desfășurate miercuri, 12 decembrie.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 13 mijloace de transport și au legitimat 21 persoane, fiind aplicate, pentru neregulile constatate, și două sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.000 lei

Potrivit IPJ Cluj, în dimineața zilei de miercuri, 12 decembrie a fost depistat un bărbat din  comuna Căpușul Mare în timp ce transporta pe DN1 E60 un număr de 71 de pomi de Crăciun, fără documente legale de proveniență și transport. Bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 5.000 lei, fiind dispusă și măsura confiscării pentru cei 71 de pomi de Crăciun, în valoare de 1.800 lei, și pentru autoutilitara care a fost folosită la transport.

În aceeași dimineață, polițiștii au depistat și un bărbat din comuna Gilău, în timp ce transporta pe raza comunei cantitatea de 2,5 mc lemn foc, fag, fără documente legale de proveniență și transport. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 5.000 lei, fiindu-i confiscate și lemnele de foc.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie