Polițiștii clujeni au „împărțit” amenzi

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca au desfășurat mai multe acțiuni pe raza municipiului nostru, în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie, întărirea gradului de disciplină rutieră şi pentru impunerea legislației rutiere ce reglementează transportul public de persoane și transport marfă. În urma verificărilor, au fost aplicate aproape 200 de sancţiuni contravenţionale,

Activitatea s-a desfăşurat miercuri, 14 octombrie a.c., cu sprijinul poliţiştilor de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca şi a poliţiştilor locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.Totodată, polişţiştii au verificat respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

„În cadrul acţiunii au fost verificate peste 240 de persoane şi 230 de vehicule. Urmare a abaterilor constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 178 de sancţiuni contravenţionale, 146 dintre acestea pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, precum nerespectarea regimului legal de viteză, nepurtarea centurii de siguranţă, folosirea telefonului mobil, dar şi pentru alte abateri.

Pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, poliţiştii au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Conform acestora, de asemenea, faţă de 11 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, fiind totodată retrase şi 2 certificate de înmatriculare.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut