PLUS Cluj și-a ales noua conducere

Sergiu Hossu este noul președinte al PLUS Cluj, în urma celui de al doilea tur al alegerilor care au avut loc joi. Sergiu Hossu și echipa au câștigat cu un număr de voturi reprezentând 54,7 procente din totalul celor care au votat.

Votul s-a desfășurat în sistem electronic, iar la start s-au aliniat trei echipe, având ca lideri pe Mircea Popescu, președinte interimar al biroului filialei, Adela Dehenes, Sergiu Hossu și un număr de 9 candidați pentru funcțiile independente.

“Sunt convins că împreună putem da un nou start în activitatea celei mai importante filiale PLUS din teritoriu. Sunt optimist că vom recăpăta încrederea, forța și coeziunea care caracterizează marea familie PLUS”, a fost îndemnul lansat de Sergiu Hossu pe timpul alegerilor.

Componența noii conduceri a filialei este următoarea: Sergiu Hossu, președinte, 40 de ani, manager în domeniul IT; Camelia Sălcudean, secretar general, 48 de ani, economist cu expertiză financiar-bancară; Anca Șerban, responsabil de organizare, 33 de ani, economist și antreprenor; Ionela Timiș, responsabil resurse umane, 34 de ani, manager de proiect într-o companie multinațională; Cornel Botoroagă, trezorier, 30 de ani, inginer și antreprenor în domeniul construcțiilor; Viorel Băltărețu, responsabil cu strângerea de fonduri, 45 de ani, inginer și antreprenor; Ciprian Rus, responsabil de campanii, 39 de ani, manager de proiecte informatice; Călin Groza, responsabil de politici publice, 52 de ani, inginer, specialist în domeniul automotive; Dorel Danciu, responsabil de comunicare, 46 de ani, de profesie specialist în comunicare și relații publice.

Anca M. Colibășanu

Articole din aceeasi categorie