Platforma OMS de distribuție a vaccinurilor – realizată de o companie românească

Platforma prin care Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a distribuit vaccinurile anti-covid în 2020 a fost dezvoltată de compania românească Essensys Software.

„Unul dintre clienţii noştri mari este Organizaţia Mondială a Sănătăţii. (…) Deci, cam toate vaccinurile de covid care s-au distribuit în lumea asta prin OMS sunt distribuite printr-o platformă digitală dezvoltată de noi.”, a afirmat Mihai Matei (foto), directorul general Essensys Software.

El a mai declarat că Essensys Software a creat o platformă destinată instituţiilor publice care doresc să se digitalizeze, platformă care nu necesită specialişti pentru implementare. „Vă prezint astăzi o soluţie practică pentru digitalizarea unei instituţii publice, respectiv Dynamic Dox (…). Practic, cu această platformă o instituţie publică poate foarte rapid să pună repede pe picioare formulare electronice, procese digitale şi să le publice pe un site public astfel încât cetăţenii să poată interacţiona digital cu instituţia respectivă. Marele avantaj este că nu e necesară dezvoltare, deci nu ai nevoie de talent, de un om priceput la programare, ca să poţi să faci o implementare”, a spus Mihai Matei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut