Platforma educațională TestingScool, lansată la Cluj-Napoca

TestingScool – o platformă bazată pe educație, networking, mentorat și susținere, care îi ajută să pasionații de tehnologie devină testeri de succes, indiferent că au deja experiență în domeniu sau sunt fără experiență – și totul într-un concept care pune accent pe potențialul fiecărui cursant, cu un stil de lucru personalizat și contextual” – va fi lansată miercuri, 18 ianuarie, la Cluj și va pregăti cursanți din toată țara. Orele se vor desfășura atât online, cât și offline.

„Tot mai mulți români își doresc o carieră în IT, însă mulți dintre ei se blochează fără să știe dacă sunt sau nu potriviți pentru acest domeniu și fără să aibă idee cum să înceapă și unde să facă primii pași. Pe de altă parte, companiile de IT din România au mare nevoie de specialiști și deseori nu-și găsesc angajați pregătiți pentru anumite tehnologii sau nișe. Așa a venit ideea TestingScool, o inițiativă girată de Romanian Testing Conference” – precizează un comunicat remis, luni, presei.

Pe lângă pregătirea teoretică și practică, TestingScool îi va ajuta pe cursanți să-și construiască un plan de carieră în testing, pe caracteristicile lor profesionale și personale. Totodată – precizează inițiatorii proiectului -, absolvenții TestingScool vor avea parte de expunere și credibilizare, pentru că profilul fiecărui candidat va putea fi văzut și studiat de către angajatorii din întreaga rețea internațională.

Evenimentul de lansare va avea loc de la ora 17:00, la Stables Cluj (str. Onisifor Ghibu, 20A, Cluj-Napoca).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut