Platformă de job-uri, lansată de Vodafone

Vodafone România lansează un pachet de soluții de sprijin adresate persoanelor aflate în căutarea unui job, cuprinzând orientare și ghidare în carieră, cursuri de specializare și recalificare, acces la servicii medicale în sistemul privat, precum și o ofertă comercială.

Totodată, 10 dintre utilizatorii platformei de Future Jobs Finder, selectați prin concurs, vor beneficia de promovarea CV-urilor lor pe Facebook pentru a ajunge mai rapid în atenția angajatorilor. Potrivit Institutului Național de Statistică, în iunie, 425.000 de persoane își căutau locuri de muncă.

Platforma jobseekers.connected cuprinde următoarele servicii.

Orientare și ghidare profesională

Platforma dă posibilitatea utilizatorilor de toate vârstele, indiferent de nivelul de experiență sau de domeniu, să descopere ce job-uri din tehnologie sau din domeniul digital le sunt potrivite și să își construiască un CV. Persoanele care nu au experiență în domeniul tehnologic, vor fi ajutate de Future Jobs Finder să își identifice aptitudinile și competențele și să descopere profesii în tehnologie și cursuri adaptate nevoilor lor.

Cei care nu au experiența necesară pentru a-și face un CV sau pentru a aplica pentru un job pe platformele online, pot apela la un consultant eJobs, printr-un apel la 021.9124 (tarif normal, program: luni-vineri, 9-17, cu excepția sărbătorilor legale).

Dezvoltare de competențe noi

Vodafone a extins parteneriatul cu platforma de cursuri online Udemy, anunțat în 2020, furnizând acces celor aflați în căutare de job la peste 650 de cursuri de dezvoltare personală, a carierei, productivitate, abilități profesionale și de tehnologie.

Promovarea CV-urilor în social media

Zece dintre utilizatorii platformei eJobs care au un CV completat, aplică la orice job până pe 31 august și se înscriu în concurs la adresa https://get.ejobs.ly/jobseekers/, vor beneficia de promovarea CV-urilor pe Facebook, bugetul alocat fiecărui câștigător fiind de 1.000 de euro.

Ofertă la servicii prepay

Vodafone pune la dispoziția celor aflați în căutarea unui job o ofertă la cartela prepaid, prin care utilizatorii vor avea toate beneficiile cartelei de 6 euro, la un cost de 4 euro. Clienții Vodafone vor beneficia și de două luni de gratuitate, urmate de o reducere de 10% la orice abonament de servicii medicale pentru adulți și copii, furnizate de rețeaua medicală Regina Maria, prin programul de loialitate Vodafone Club, disponibil în aplicația My Vodafone.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut