Planuri mari la CFR Cluj în 2023. Dan Petrescu: ”Vrem să câștigăm tot”

Antrenorului de la CFR Cluj nu i-a trecut încă supărarea pentru eșecul de pe teren propriu din ultimul meci al anului trecut, în fața celor de la Hermannstadt, dar spune că, și așa, echipa a avut un parcurs de excepție în 2022. Înainte de plecarea în stagiul de pregătire din Spania, Dan Petrescu a declarat că în 2023 dorește să câștige tot cu CFR: campionatul și Cupa României, dar și să producă surpriza în meciul cu Lazio, din 16-imile Conference League.

„E clar că a fost o vacanță, pe care o așteptam cu toții. Nu a fost o vacanță pe care ne-o doream, cu ultimul meci pierdut și primele zile a fost destul de greu, dar pe parcurs mi-am mai revenit.

Chiar dacă acea înfrângere rămâne, sunt mulțumit de un an fantastic făcut de băieți și dacă am mai reuși încă un an la fel, eu zic că ar fi foarte bine.

N-aș vrea să fiu rău și să spun că putem să facem mai multe, nu știu ce putem să facem mai mult. Noi să fim sănătoși, să nu avem accidentări, să începem anul cu bine, să avem un cantonament bun, jucătorii să se pregătească bine. Mă bazez mereu pe pregătirea de iarnă, din păcate e mică, avem la dispoziție doar 12 zile, nu știu dacă o să avem timp să facem tot ce ne dorim, dar vor fi meciuri multe. Avem condiții excelente în cantonament, vor fi adversari buni, trebuie să ne pregătim bine și să facem meciuri bune. Cel mai important e să nu avem accidentări și să fim pregătiți cum trebuie.

O să fie ceva schimbări, dar nu prea mari, cred că vor fi 3-4 schimbări, nu s-a întâmplat nimic major, dar mâine-poimâine vom afla ce se va întâmpla.

Să fim sănătoși cu toții, să reușim să avem rezultatele de anul trecut, în campionat să obținem ce am obținut anul trecut, în cupele europene să încercăm să producem o surpriză. Cupa României îmi doresc să o câștigăm, pentru că nu am câștigat-o niciodată, suporterii să fie alături de noi, să fie cât mai mulți, să fie și la bine și la rău cu noi, asta ar fi fantastic”, a spus Dan Petrescu, înainte de plecarea în cantonamentul din Spania.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut