Piese pentru Zâmbete: Program de donare de piese LEGO® pentru copii din medii vulnerabile

Magazinele Certificate LEGO®, în parteneriat cu Fundația United Way România, au dat startul primului program de donare de piese LEGO® din România, „Piese pentru Zâmbete”, prin care își propun să aducă bucuria jocului în viața copiilor din mediile vulnerabile.

Până în 26 aprilie a.c., oricine poate dona piesele LEGO® pe care nu le mai folosește, în cele nouă magazine certificate LEGO® din București, Cluj (Vivo – Cluj-Napoca), Ploiești, Brașov, Constanța. Toate piesele colectate vor fi sortate, igienizate și vor ajunge la sutele de copii din centrele de zi susținute de United Way România, din București, Cluj și Timișoara.

Cei care își doresc să doneze sunt invitați să pună piesele LEGO® sau LEGO® DUPLO® într-o cutie și să le aducă în cel mai apropiat magazin certificat LEGO®. Lista magazinelor este disponibilă pe https://piesepentruzambete.ro/. Donațiile de peste 1 kg sunt recompensate cu un voucher de 30 lei, care poate fi folosit la achiziționarea unui set nou, în valoare de minimum 150 lei, iar cei mici vor primi un miniset LEGO® Speed Champions Lamborghini sau LEGO® Disney Frozen Tronul Elsei. Cei care vor să doneze, dar nu ajung în magazin, pot trimite prin curier, gratuit, minim 1 kilogram de piese LEGO®. Donația se poate face prin completarea unui formular de pe site-ul https://piesepentruzambete.ro/ și este recompensată cu un cupon electronic de reducere. De asemeni, doritorii pot dona un set LEGO Classic direct de pe site. Pentru fiecare set donat, magazinele certifcate LEGO® donează încă unul.

Grupul LEGO® susține învățarea prin joacă de la cele mai mici vârste, astfel încât cei mici să se dezvolte armonios și să-și exerseze cât mai multe abilități. Posibilitățile nenumărate de construire, antrenarea răbdării și a perseverenței, capacitatea de a coopera în relația cu alții sau dezvoltarea creativității sunt doar câteva dintre beneficiile jocului cu micile cărămizi.

Articole din aceeasi categorie